Søvind Lokalråds Facebook-side

Facebook:

Søvind-siden (som hedder Søvind Lokalråd) på Facebook, deler Lokalrådet  information, billeder, begivenheder med mere, som kunne være interessant for borgere i og omkring Søvind. Siden administreres af Lokalrådet, og siden har lidt mere “officielt” tilsnit end Facebook-gruppen Søvind.

Du kan frit se de forskellige indlæg uden at have en facebook konto, men hvis du gerne vil kommentere eller dele skal du først logge på facebook.

 

5 dag siden

Søvind Lokalråd

Igen minder vi Jer om muligheden for at få en oversigt over hvad der sker i byen via dette link til vores hjemmesides kalender! Man skulle jo nødig gå glip af noget 😀
www.xn--svind-vua.dk/events/maaned
... Vis mereVis mindre

Igen minder vi Jer om muligheden for at få en oversigt over hvad der sker i byen via dette link til vores hjemmesides kalender! Man skulle jo nødig gå glip af noget 😀
http://www.xn--svind-vua.dk/events/maaned

6 dag siden

Søvind Lokalråd

Det foregår i morgen, tirsdag d. 19.3. i Kirkehuset kl 19.00

Carlsbergfondet
GRATIS live streaming: Vores urolige klode🌍

Jordskælv og tsunamier kan være altødelæggende for liv, ejendom og infrastruktur. Men jordskælv holder også Jordens overflade ung, frugtbar og oven vande og afslører detaljer om Jordens dybe indre.

Kom til gratis foredrag og hør, hvordan høj-præcise GPS-målinger kombineres med klassiske geologiske undersøgelser og nu giver bedre mulighed for at forudsige jordskælv.
Men jordskælvsbølger hjælper også forskernes til at forstå Jordens indre.

Lektor i geofysik Bo Holm Jacobsen vil bl.a. fortælle om, hvordan computerberegning af jordskælvsbølger kombineres med modeller af bygninger for at forbedre sikkerheden.

Under foredraget får du lejlighed til at lytte til jordskælv og forske lidt med ørerne: kan man høre om Jorden er smeltet indeni?

HVORNÅR og HVOR
• Tirsdag den 19. marts kl. 19-21
• Livestreames tæt på hvor du bor
• Find livestreamingen tæt på dig bit.ly/2Cl9mAC

Foredraget med Bo Holm Jacobsen er en del af serien Offentlige foredrag i Naturvidenskab, der arrangeres af Science and Technology - Aarhus Universitet med støtte fra Carlsbergfondet.
... Vis mereVis mindre

2 uger siden

Søvind Lokalråd

25 unge og ældre på universitet i Søvind. Det er både hyggeligt og lærerigt...og måske også noget for dig? ... Vis mereVis mindre

25 unge og ældre på universitet i Søvind. Det er både hyggeligt og lærerigt...og måske også noget for dig?

2 uger siden

Søvind Lokalråd

Har I lagt mærke til vores nye Instagram-profil soevind_horsens? Vi vil her formidle følelsen af at bo i Søvind, især med vægt på den omgivende natur, som så mange af os værdsætter så højt. ... Vis mereVis mindre

Har I lagt mærke til vores nye Instagram-profil soevind_horsens? Vi vil her formidle følelsen af at bo i Søvind, især med vægt på den omgivende natur, som så mange af os værdsætter så højt.

Se mere på Facebook